Janojuoma.fi, jossa edullinen valikoima alkoholijuomia.

Tervetuloa Janojuoman verkkokauppaan. Olemme latvialainen alkoholin tukkumyyntiin keskittyvä yhtiö. Olemme pitkäaikainen, vastuullinen toimija ja noudatamme tiukasti EU-alueen alkoholilainsäädäntöä tuntien ja tietäen vastuumme edustamistamme tuotteista.

Myymme vain tukkueriä, tilauksen vähimmäismäärä 250eur. Miksi? Myymme vain tukkueriä, jolloin voimme tarjota kaikista edullisimmat ja nopeimmat sekä luotettavimmat ostoprosessit.

Löydät valikoimistamme kaikki suomalaisten kuluttajien suosikkituotteet niin miedoissa kuin väkevissäkin alkoholijuomissa.  Olemme helppo ja edullinen vaihtoehto alkoholin ostamiseen, turvallisesti.

Maksuvälineinä käyvät kaikkien suomalaisten pankkien ennakkomaksu tilisiirtona. Panttien hinnat sisältyvät aina laskun kokonaissummaan riippumatta siitä onko tuotteissa panttia.

Tilauksenne käsitellään 1-3 arkipäivän sisällä sen saapumisesta meille. Asiakkaan valtuuttaman kuljetusyhtiön toimitus Latviasta Suomeen kestää tyypillisesti 3-5 vuorokautta. Tervetuloa siis ostoksille Viinatukun verkkokauppaan. Kauttamme on nyt saatavilla Suomalaisille sama palvelu, samoilla edullisilla hinnoilla kuin kaikilla muillakin EU-kansalaisilla.

Isot määrät - halvat hinnat, kyllä! Keskitämme kaikki tulleet tilaukset aina kuukauden 5. päivä. Tämä tuo ostajalle hiukan odotusaikaa, mutta voimme taata erinomaiset ostobonukset ja edulliset hinnat.

Palvelemme Suomeksi. Soita tai laita whatsapp viestiä, myös sähköpostilla meidät tavoittaa nopeasti.