Myyntiehdot

Vastuuvapauslauseke:

Tuotteet myydään vapaasti Latvian Riikan varastosta. Asiakas vastaa tuotteiden noudosta tai kuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kaikista kuluista. Kuljetuksista voit kysyä yleisluonteisia neuvoja meidän asiakaspalvelusta ja valtuuttaa helposti kuljetuksen ulkopuolisen kuljetusyrityksen hoitoon, saat juomasi varmasti kotiovelle tai noutopisteelle.

Jos asiakas haluaa juomien toimituksen Suomeen, hän voi noutaa tuotteet Riikasta tai järjestää itse niille kuljetuksen valtuuttamalla ulkopuolisen logistiikkayhtiön noutamaan tuotteet tai vaihtoehtoisesti valtuuttaa logistiikkayhtiö NetFreightin avustamaan kuljetussopimuksen tekemisessä erillisen kuljetusliikkeen kanssa tilauksen yhteydessä. Mikäli NetFreight valtuutetaan asiakas hyväksyy ja ymmärtää tilittävänsä kuljetuksista aiheutuvan kulun suoraan NetFreightille tai NetFreightin Suomen edustajalle tuotteiden saapuessa asiakkaalle. Asiakas toimii itse tuotteiden maahantuojana ja on sopimussuhteessa kuljetuksista Netfreightin tai jonkin toisen valtuuttamansa ulkopuolisen logistiikkayhtiön kanssa eikä myyjän kanssa. Asiakas solmii aina erillisen myyjästä riippumattoman kuljetussopimuksen ulkopuolisen logistiikkayhtiön kanssa. Myyjälle ei ole voimassa olevaa logistiikkasopimusta yhdenkään logistiikkayhtiön kanssa eikä veroedustajaa Suomessa tai missään EU-maassa Latvian ulkopuolella. Myyjä on verovelvollinen myymistään tuotteista ainoastaan Latviassa. Tuotteiden omistajuus vaihtuu aina Latvian maaperällä kun tuotteet luovutetaan asiakkaalle tai asiakkaan valtuuttamalle logistiikkayhtiölle tai sen edustajalle.

Toimitushinnat:
Asiakas voi ennen maksamista tarkistaa valitsemiensa tuotteiden ohjeelliset toimitushinnat asiakaspalvelustamme. Rahtilaskurissa näkyvät hinnat sisältävät Latvian ALV:n 21%.

Tuotteiden hinnat:
Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät Latvian arvonlisäveron, alkoholijuomaveron ja pakkausveron. Panteista ei veloiteta mitään, koska Latviassa ei ole käytössä pantillista kierrätysjärjestelmää. Tuotteiden omistajuus vaihtuu aina Latvian maaperällä.

Toimitusaika:
Tilaukset prosessoidaan joka  kuukauden 5. päivä ja tuotteet saapuvat siitä noin 7 arkipäivän sisällä. Nämä ovat ohjeellisia arvioita toimitusajoista joista myyjä ei voi olla vastuussa, koska myyjä ei kuljeta tuotteita tai järjestä tuotteiden kuljetusta.

Oma Nouto: AlcoLatvialla on oma noutomyymälä Riikan keskustassa. Noutotilaus voidaan tehdä verkkokauppan kautta ennakkoon ja tuotteet voi hakea noutomyymälästä. Ota yhteyttä tässä tapauksessa asiakaspalveluumme.

Maksutavat ja valuutat: Maksutapoina käyvät kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut. Maksuvaluuttana hyväksytään vain euromääräiset maksut.

Noutotilausta tehdessä lisähuomautuksiin kirjoitetaan noutoajankohdan tarkka päivämäärä ja kellonaika. Myyjä tarvitsee seitsemän arkipäivän varoitusajan kaikkiin noutotilauksiin varmistaakseen tuotteiden saatavuuden varastolla.

Noudot voi suorittaa arkisin klo 10.00-18.00 ja lauantaisin klo 10.00-14.00. Sunnuntaisin noutomyymälä on suljettuna.

Palautukset:

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 24 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 24 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 24 päivän määräajan päättymistä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä